Zappi V2

847.001,046.65

De Zappi V2 is een heel efficiënt toestel voor wie geen automatisch terugbetaling wenst. Er zijn klemmen bij geleverd. Deze meten het verbruik van de woning en de zonnepanelen. Ideaal in combinatie met zonnepanelen dankzij het slim laden. Lees er meer over in onze blog. Wie een 3fase aansluiting heeft thuis, neemt best even contact op om dat je dan enkele meetklemmen extra dient te bestellen.  Voor wie over ee, installatie op een  3x230V net zonder Neuter beschikt,  neem best even contact met ons op.

Levertermijn direct uit stock, max 2 weken !

De Zappi V2  is een laadpaal met 3 laad profielen: ECO+, ECO & FAST:

  • ECO+ : Volledig laden zonder gebruik van het net, waarbij het opladen wordt gepauzeerd als de eigen productie even te laag is (bijvoorbeeld bij wolken). Kies zelf het percentage minimaal groen laden.
  • ECO : Laden in deze modus  gebruikt zoveel mogelijk eigen energie. Zodra de eigen productie te laag is, wordt er vanuit het net bijgeladen. Zo heb je een minimum laadvermogen van 1,4kW.
  • FAST: Snel laden zoals bij elke andere lader, op maximaal vermogen. Er wordt dus ook vanuit het net bijgeladen als er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 7kW, dit is afhankelijk van uw wagen en uw aansluiting (16A of 32A)

 

Effacer
UGS : ND Catégorie : Étiquettes : ,

Informations complémentaires

Communicatie

Non

Kabel/stekker

6m cable Type2, Prise

Nodige Differentieel

Type A ordinaire

Terugbetaling thuisladen

n/a

Toegang

Autostart

Verbruik meten

Mesure kWh

Vermogen

7,4kW (1phase 32A), 22kW (3phases 32A)