Wij zoeken voor u het beste laadpunt 
BIJ MEDEWERKERS THUIS

"FUTURE PROOF THUIS LADEN"

STROOHM start altijd vanuit een structurele samenwerking met een kadercontract waar we een vaste oplossing aanbieden voor alle medewerkers aangepast aan de  specifieke bedrijfssituatie waar het goedkoopste en meest comfortabel kan geladen worden.

De energietransitie vraagt om flexibel beheer van je laadpunten en een integratie met het capaciteitstarief en hernieuwbare productie van zonnepanelen, wind of opslag via batterijen.

"SLIM LADEN OP KANTOOR"

Het is niet alleen comfortabel maar dikwijls ook goedkoper om te laden op kantoor. Een goedkoper elektriciteitscontract en BTW recuperatie maken laden op kantoor best aantrekkelijk. Neem contact met ons op als je een offerte op maat wenst.

LAADPAAL BEHEER

Onafhankelijk

Stroohm Gelooft in een onafhankelijk beheer van je laadpunten zodat je geen "vendor lock-in" moet ervaren wanneer hosting beter of efficiënter kan met een ander systeem.

Transparant

Wij werken samen met verschillende laadpaalbeheersystemen die er voor zorgen dat we telkens het beste systeem voor het type laadoplossing kunnen aanbieden.

SAMENWERKING AANVRAGEN

Beste klant

Omwille van de hoge vraag  naar laadinfrastructuur doen wij momenteel enkel installaties voor bedrijfsvloten, laadpleinen en projectontwikkelingen (VME’s)
.
Heeft u al een samenwerking met ons? Neem dan contact op met uw accountmanager.
Bent u geïnteresseerd in een verkennend gesprek, contacteer ons dan: