First line support officer (Voltijds)

Ben jij geboeid door techniek en elektrische auto’s? Dan is onze vacature voor een First line support officer echt iets voor jou.
Ben je daarnaast ook nog een enthousiast iemand en spreek je naast Nederlands ook Frans en Engels, dan nodigen we je zeker uit voor een gesprek.

Je functie

Je komt terecht op een aangename binnendienst van een sterk groeiend  duurzaam bedrijf in Dendermonde, actief in de wereld van elektrische mobiliteit. Je staat in rechtstreeks contact met onze klanten en ondersteunt de mensen van sales en operations . Op commercieel en technisch vlak volg je alles op voor onze klanten.  Jij zorgt voor de beste service en ondersteunt de externe sales. Je hebt ook contacten met onze installateurs voor het in dienst stellen  van laadpunten.

Als First line support officer kan je rekenen op een mooi loon, aangevuld met maaltijdcheques en Hospitalisatie. Verder krijg je een doorgedreven interne opleiding en kom je terecht in een jong en dynamisch bedrijf in een leuk kantoor in Dendermonde.
Alle nodige opleidingen worden bij ons intern gegeven of in samenspraak met onze leveranciers.

We bieden een vast, voltijds contract aan in een aangename sfeer en  met reële doorgroeimogelijkheden.

Jij

 Je bent flexibel, ons bedrijf groeit snel en de processen en manier van werken volgt dit. Je neemt graag initiatief, hebt een hoge verantwoordelijkheidszin. Je wil het beste en als er zich problemen voordoen, stel je actief oplossingen voor en implementeer je deze. Samen iets gaan drinken, feesten en elkaar ondersteunen door dik en dun krijg je er voor niks bij !

 

Interesse?

Ben je nieuwsgierig? Solliciteer via mail naar  jobs@stroohm.be of vul onderstaand formulier in. Tot gauw!

 

Contact

Gebruik dit formulier om contact op te nemen.
    Stroohm respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.