Eline komt uit Niel, net om de hoek. Voordat ze bij Stroohm aan de slag ging, werkte ze in cybersecurity waar ze haar liefde voor customer service heeft ontdekt . Toen ze op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, voelde de sollicitatie bij ons meteen goed. “De sfeer is voor mij superbelangrijk, en hier voelde ik me direct welkom. Veel grapjes en vanaf het begin betrokken worden – dat is wat ik zocht,” zegt Eline enthousiast.

Het allerleukste tot nu toe bij Stroohm? “De dangerous tour”. 😄 en “Met beperkte kennis al klanten kunnen helpen en elke dag veel leren – dat vind ik geweldig. Ik werk graag zelfstandig, dus ik ben blij met alles wat ik hier op korte tijd al heb kunnen leren!

Buiten het werk is Eline vaak op pad met haar vriendinnen, naar de wellness, de stad of een café. “Ik ga ook graag uit eten met mijn vriend. Veel samen doen vind ik heerlijk,” deelt ze. Als je Eline zou tegenkomen op café… je doet ze geen plezier met een wijntje, maar eerder met een frisse ice tea of warme thee.

Eline een duidelijk doel: “Dat het team goed functioneert en dat ik heb meegewerkt aan de groei van Stroohm.”

Wat Eline jou wil meegeven? Dat je mensen moet behandelen zoals je zelf behandeld wil worden. “Mensen kunnen soms denigrerend zijn, maar we blijven allemaal mensen.” En aan alle starters, “Kijk naar je interesses, doe vooral wat je leuk vindt.”

Na een drukke werkdag ontspant Eline graag met een lekkere douche, een plekje op de zetel, een ijsje (Ben & Jerry’s Cookie Dough, uiteraard) en een goede serie.

Respect, humor, begrip voor elkaar en gehoord worden zijn de waarden die Eline het belangrijkst vindt in een werkomgeving. En dat horen wij bij Stroohm graag 😉

Haar favoriete quote? “Na regen komt zonneschijn.” 🌞

Welkom bij het team, Eline!

Ben je beniewd over welke “dangerous tour” Eline het heeft, stuur ons een berichtje en vertellen je er alles over!

#TeamStroohm #NewHire #Carriere #Jobs

Eline
Carglass

By Bart Massin
Chief e-mobility Officer
Fleet.services@stroohm.be

 

Ontvang jouw offerte

Is uw bedrijf al een Stroohm klant? Neem dan contact op met uw Vlootverantwoordelijke voor een laadpunt voor bij u thuis. Als uw bedrijf nog geen Stroohm klant is, nodigen wij u uit om ons de contactgegevens van uw Vlootverantwoordelijke (of uzelf in geval van een éénmanszaak) mede te delen in de volgende stappen en wij nemen spoedig contact op.

1 laadpunt bij mij thuis

Laadpunt(en) bij de medewerker(s) thuis

Laadpunt(en) op kantoor

Laadpunten in een residientiële parking

Laadpassen voor publieke laadpalen

Ontvang jouw offerte

Vindt u de juiste laadoplossing niet?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek.

Naam(Vereist)