Stroohm

Wil je als onderneming overstappen op een groen wagenpark? Dan ben je bij Stroohm aan het juiste adres. Met onze all-in oplossing ben je verzekerd van zorgeloos elektrisch rijden. Niet alleen kan je bij ons elektrische auto’s leasen, wij nemen ook het plaatsen van laadpunten voor onze rekening. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding en informeren we je graag over de voordelen van het overstappen op dit groene alternatief.

Bij Stroohm willen wij de elektrische rijder maximaal ondersteunen. Wij zorgen voor de financiering van je elektrische auto en voor een veilig en comfortabel laadpunt. Wij doen dit omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Met een elektrische of hybride auto draag je een steentje bij aan een beter milieu. Daarom vinden wij het belangrijk om een all-in oplossing op maat voor bedrijven en particulieren aan te bieden.

Wil je starten met een elektrische wagen? Dan kan je deze bij ons leasen. Voor een vast bedrag per maand kan je zorgeloos genieten van het elektrisch rijden. Vervolgens is het handig om te weten welke laadpaal het beste bij je situatie past. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: waar wil je deze installeren, welk vermogen heb je nodig en welk type aansluiting ga je gebruiken. Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van laadpalen. Stroohm helpt je graag bij het kiezen van het juiste laadpunt. Zo kan je deze kopen voor thuis, voor op kantoor of mede-eigendom en voor openbaar gebruik. Bovendien zorgen wij ook voor de installatie van deze laadpunten. Wij beschikken over een enthousiast team van installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke plaats om je laadpaal te plaatsen.

BART

Bart is een ingenieur met een passie voor elektrische mobiliteit en heeft 15 jaar professionele ervaring in de energiesector. In het verleden stond hij aan het hoofd van het department Regulatory Affairs voor Engie in België en Luxemburg, wat van hem een referentie maakt op het vlak van elektrische mobiliteit in al zijn aspecten.

GINO

Gino neemt als technisch manager binnen Stroohm Services alle installaties voor zijn rekening. Als ervaren en gecertifieerd technicus heeft hij alle competenties om complexe dossiers efficiënt uit te voeren. Een team van ervaren installateurs werkt onder zijn leiding om jou de beste oplossing aan te bieden.

 

 

MATTHIAS

Matthias is in zijn 4j ervaring bij Tesla doorgegroeid tot Fleet manager BeLux. Daar heeft hij heel wat bedrijven geholpen met de overstap naar elektrische mobiliteit. Hij is bij Stroohm een EV-Expert  en aanspreekpunt voor de leasing van elektrische wagens.

PAUL???

De Consultancy tak groeit en ook onze expertise dankzij een nieuwe medewerker die binnenkort wordt aangekondigd

 

 

MOÏS

Moïs is onze Business developer met heel wat ervaring in het EV- gebeuren omdat hij meer dan 5jaar het commercieel aanspreekpunt was bij Tesla Gent. Moïs is met zijn humor en kennis uw contactpersoon voor alle laadoplossingen van Stroohm Services.

TIM

Tim heeft een doorgedreven kennis autotechniek, is de enthousiasme zelve en helpt je graag verder als business developer voor de regio Antwerpen- Brussel – Limburg. Tim helpt jouw bedrijfsvloot een op efficiënte manier te laden.

 

 

BEN

Ben heeft reeds heel wat professionele ervaring in de verkoop en zorgt als business developer er steeds voor dat we je het juiste product aanbevelen dat past bij uw specifieke noden.

JOLIEN

Jolien is onze enthousiaste administratieve duizendpoot binnen Stroohm Services. Ze volgt je bestellingen, de planning en de offertes op. Jolien spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.

 

 

JASPER

Jasper is onze IT expert en hij beheert ook onze laadpalen, plant de installateurs in en volgt de projecten nauwkeurig op. 

PIETER

Rolf heeft ook reeds heel wat jaren ervaring als technieker en zorgt als laadpaal expert dat elke installatie netjes en professioneel wordt opgeleverd.

 

 

ROLF

Rolf heeft ook reeds heel wat jaren ervaring als technieker en zorgt als laadpaal expert dat elke installatie netjes en professioneel wordt opgeleverd.

GLENN

Glenn heeft als installateur al heel wat laadpalen geïnstalleerd en met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat jouw laadpunt van Stroohm Services professioneel en gebruiksklaar wordt gemonteerd.

 

 

MAXIME

Maxime is als schoolverlater, stagiair van ons bedrijf en heeft alle schoolvakanties bij ons aan de slag geweest. Dit groot talent was er van in het begin helemaal bij. Hij zorgt dat elk laadpunt tot in het kleinste detail wordt opgeleverd zodat je zorgeloos jouw elektrische wagen kan laden.

JONATHAN

Jonathan is een harde stille werker