Stroohm

Wil je als onderneming overstappen op een groen wagenpark? Dan ben je bij Stroohm aan het juiste adres. Met onze all-in oplossing ben je verzekerd van zorgeloos elektrisch rijden. Niet alleen kan je bij ons elektrische auto’s leasen, wij nemen ook het plaatsen van laadpunten voor onze rekening. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding en informeren we je graag over de voordelen van het overstappen op dit groene alternatief.

Bij Stroohm willen wij de elektrische rijder maximaal ondersteunen. Wij zorgen voor de financiering van je elektrische auto en voor een veilig en comfortabel laadpunt. Wij doen dit omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Met een elektrische of hybride auto draag je een steentje bij aan een beter milieu. Daarom vinden wij het belangrijk om een all-in oplossing op maat voor bedrijven en particulieren aan te bieden.

Wil je starten met een elektrische wagen? Dan kan je deze bij ons leasen. Voor een vast bedrag per maand kan je zorgeloos genieten van het elektrisch rijden. Vervolgens is het handig om te weten welke laadpaal het beste bij je situatie past. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: waar wil je deze installeren, welk vermogen heb je nodig en welk type aansluiting ga je gebruiken. Kortom, er zijn nogal wat mogelijkheden op het gebied van laadpalen. Stroohm helpt je graag bij het kiezen van het juiste laadpunt. Zo kan je deze kopen voor thuis, voor op kantoor of mede-eigendom en voor openbaar gebruik. Bovendien zorgen wij ook voor de installatie van deze laadpunten. Wij beschikken over een enthousiast team van installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke plaats om je laadpaal te plaatsen.

BART

Bart is een ingenieur met een passie voor elektrische mobiliteit en heeft 15 jaar professionele ervaring in de energiesector. In het verleden stond hij aan het hoofd van het department Regulatory Affairs voor Engie in België en Luxemburg, wat van hem een referentie maakt op het vlak van elektrische mobiliteit in al zijn aspecten. Bart is verantwoordelijk voor zowel de Consultancy als leasing van elektrische wagens en beheert samen met Gino de activiteiten rond laadinfrastuctuur van Stroohm Services.

GINO

Gino is als COO binnen Stroohm Services  verantwoordelijk voor het operationeel beheer. Als expert laadinfrastructuur heeft hij met een ervaren team alle competenties om complexe dossiers efficiënt te beheren. Ook onze ervaren installateurs werken onder zijn leiding om jou de beste service te bieden.

 

 

MATTHIAS

Matthias is in zijn 4j ervaring bij Tesla doorgegroeid tot Fleet manager BeLux. Daar heeft hij heel wat bedrijven geholpen met de overstap naar elektrische mobiliteit. Hij is binnen Stroohm EV-Expert en aanspreekpunt voor de leasing van elektrische wagens.

ALEXANDER

Alexander is met zijn bijna 9j ervaring bij BMW en meer specifiek als business manager voor BMW i, iemand met heel wat ervaring in elektrificatie van bedrijfsvloten. Hij is binnen Stroohm EV-Expert en aanspreekpunt voor de leasing van elektrische wagens.

 

 

MOÏS

Moïs is onze Business developer met heel wat ervaring in het EV- gebeuren omdat hij meer dan 5jaar het commercieel aanspreekpunt was bij Tesla Gent. Moïs is met zijn humor en kennis uw contactpersoon voor alle laadoplossingen van Stroohm Services.

TIM

Tim heeft een doorgedreven kennis autotechniek, is de enthousiasme zelve en zorgt voor de volledige IT en beheer van de processen zodat de projecten vlot kunnen doorgegeven worden tussen de verschillende teams.

 

 

BEN

Ben heeft reeds heel wat professionele ervaring in de verkoop en zorgt als business developer er steeds voor dat we je het juiste product aanbevelen dat past bij uw specifieke noden.

KRIS

Kris is met zijn marketing achtergrond reeds lang overtuigd van alle voordelen van elektrisch rijden. Als Business developer helpt Kris jouw bedrijfsvloot op een efficiënte manier te laden.

 

 

POMMELINE

Pommeline heeft een diploma in meertalige communicatie Spaans-Frans- Engels.- en zorgt dat iedereen wordt geholpen in zijn moedertaal. Niet alleen professioneel is ze overtuigd van een duurzame toekomst, ook privé rijdt Pommeline elektrisch.

JOLIEN

Jolien is onze enthousiaste administratieve duizendpoot binnen Stroohm Services. Ze volgt je bestellingen, de planning en de offertes op. Jolien spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.

 

 

JASPER

Jasper is onze IT expert en hij beheert ook onze laadpalen, plant de installateurs in en volgt de projecten nauwkeurig op. Als Apple-liefhebber is Jasper steeds mee met de nieuwste snufjes.

TOM

Tom heeft reeds jaren ervaring in de automotive sector en is gebeten door techniek. Daarom is zijn technische kennis met klantvriendelijkheid de ideale combi om de meest complexe dossiers goed op te volgen.

 

 

ROLF

Rolf heeft ook reeds heel wat jaren ervaring als technieker en zorgt als laadpaal expert dat elke installatie netjes en professioneel wordt opgeleverd. 

GLENN

Glenn heeft als laadpaal technieker al heel wat laadpalen geïnstalleerd en met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat jouw laadpunt van Stroohm Services professioneel en gebruiksklaar wordt gemonteerd.

 

 

MICHAEL

Michael heeft jaren ervaring als technieker in de telecomsector. Hij houdt van technologie en is als fervent Drone-RACE-piloot binnen Stroohm Services aan het juiste adres om jouw auto vliegensvlug op te laden.

JONATHAN

Jonathan is buiten Stroohm Services actief als Airsofter, maar tijdens de week werkt hij als laadpaal technieker om elke installatie netjes te verzorgen.